(untitled) (Belügyi Szemle, 2019)
Hazánkban a tiszthelyettes képzésben tanulók döntő többsége rendkívül fiatalon kerül a Rendőrség szervezetébe. Ehhez társul kihívásként, hogy a képzésük második felében egyszerre két fronton kell sikeresen helyt állniuk: próbaidős őrmesterként és rendőrtanulóként. Kutatásomban annak összefüggéseit vizsgálom, hogy a képzés során milyen mértékben tapasztalják meg a munkahelyi stressz jelenségét, s mindez milyen kapcsolatban áll a mentális egészség egyes mutatóival, illetve bizonyos egészségmagatartási szokásokkal.