(untitled) (Belügyi Szemle, 2020)
Debora Mackenzie mutatja be az olvasónak a Covid-19 járványt az első előfordulásától, 2019 decemberében Vuhanban, a járvány következő hullámára történő felkészülésig. A könyve jól szerkesztett és összefogó, ugyanakkor bemutatja a jelenlegi járványhelyzetet is, az egyértelműség határain belül. Segít a koronavírussal kapcsolatos téves felfogások megcáfolásában, és egyértelműsíti viszonyát a különféle influenzákhoz. A könyv záró része következtetéseket von le a Covid-19 első hullámából, valamint útmutatást és előjelzést ad arra is, hogy hogyan készüljünk fel a következő járványra a társadalom és kormányzati szervezetek szintjén.