(untitled) (Belügyi Szemle, 2021)
Életének hatvanhetedik évében elhunyt Prof. dr. Kozáry Andrea, a Nemzeti Közszolgálati Egyetem Rendészettudományi Karának egyetemi tanára, a Magyar Rendészettudományi Társaság egyik alapítója, a Magyar Tudományos Akadémia Rendészeti Albizottságának tagja, a hazai rendészettudományi kutatások meghatározó személyisége. Prof. dr. Korinek László a Magyar Rendészettudományi Társaság elnöke búcsúzik jelen nekrológban.