Nyelvi profilalkotás (Belügyi Szemle, 2021)
Jelen tanulmány a nyelvi profilalkotásról szól. Egészen pontosan arról, hogy mit jelent a nyelvi profilalkotás, milyen nyelvészeti elméleti és módszertani alapokra épül, és milyen igazságügyi területeken lehet alkalmazni.