Szikinger István 70 éves (Belügyi Szemle, 2022)
Jeles évfordulón köszöntjük az alkotmányjog professzorát, a kiváló habilitált tanárt, a rendőrképzésben hírnevet szerzett oktatót, a rendészettudomány egyik megalapítóját, a Magyar Rendészettudományi Társaság mind ez idáig egyetlen, Életműdíjjal kitűntetett tagját, a lelkiismeretes ügyvédet, és nem utolsó sorban a Belügyi Szemle egykori főszerkesztőjét, s közel négy évtized óta állandó szerzőjét.