Rendészet a diktatúrákban: a keletnémet titkosrendőrség működése (Belügyi Szemle, 2017)
A szerző áttekintést nyújt a hidegháborús korszak egyik leghatékonyabb és kíméletlenül elnyomó rendvédelmi szervének, a Stasi-nak a működéséről.