A társadalom részvételének szükségessége a büntetés-végrehajtásban (Belügyi Szemle, 2024)
A nemzetközi és magyar jogszabályok áttekintésével a szerző áttekintést nyújt a reszocializációval és reintegrációval kapcsolatos etikai és szakpolitikai kérdésekről.