Korrupciós kockázatok a közszektorban, különös tekintettel a rendészeti (rendőri) igazgatás területére (Belügyi Szemle, 2024)
A szerző átfogó áttekintést nyújt a rendőrségi korrupció morfológiájáról, gyökereiről és okairól.