A kriminalisztika piramismodelljének második változata (Belügyi Szemle, 2024)
A szerző egy háromszintű piramismodellt rajzol fel, amely a magyar büntetőeljárási törvényben meghatározott valamennyi bizonyítási kategóriát magában foglalja.