Az idegenrendészeti és menekültügyi jogszabályok változásának hatásai a Csongrád megyét érintő illegális migrációra (Belügyi Szemle, 2024)
A szerző áttekintést nyújt arról, hogy az idegenrendészeti és menekültügyi eljárásokban a közelmúltban bekövetkezett változások hogyan alakították az illegális bevándorlás elleni műveleteket az egyik leginkább érintett magyarországi régióban.