Illegális migrációhoz kapcsolódó jogellenes cselekmények, avagy két ügy, egy eset (Belügyi Szemle, 2024)
A szerző áttekintést ad két közelmúltbeli magyar illegális bevándorlási ügyről, amelyet személyazonossági vizsgálat követett.