Bűnözésföldrajz: a rendőrség szolgálatába állított tudomány (Belügyi Szemle, 2024)
A szerző a magyarországi rendészetben rejlő lehetőségekre összpontosítva áttekintést nyújt a bűnügyi földrajz tudományág fejlődéséről.