A jövő gyerekcipőben. Gondolatok a beszédfelismerő rendszerek rendőrségi alkalmazásáról (Belügyi Szemle, 2024)
A szerző a magyarországi kilátásokra és fejlesztésekre összpontosítva áttekintést nyújt a beszédfelismerő rendszerek technológiai fejlődéséről és bűnüldözési alkalmazásáról.