A jogászkodás csapdájában (Belügyi Szemle, 2024)
A szerző áttekintést nyújt a magyarországi csalássorozattal kapcsolatos bírósági ügyekről, ahol a jogi eljárásokkal való visszaélés súlyosan elhúzódó perekhez vezetett.