Külföldre szökések a határőrségtől 1951-ben (Belügyi Szemle, 2024)
A szerző levéltári kutatásokra alapozva történelmi, politikai és nyomozati áttekintést nyújt a Magyar Határőrségtől 1951-ben történt dezertálások sorozatáról.