Mennyire lehet eredményes egy compliance program, ha a dolgozókat frusztráció vagy bosszú- és megtorlásvágy vezérli? (Belügyi Szemle, 2024)
A szerző összehasonlítja a német és a magyar korrupcióellenes intézkedéseket, különösen a megfelelési programokat.