A rendőr tanú – egy alkotmánybírósági határozat apropóján. Kratochwill Ferenc emlékére (Belügyi Szemle, 2024)
A szerző a rendőr tanúk vallomásának értékeléséről szólal meg cikkében egy AB határozat, a 24/2013. (X. 4.) apropóján.