A halottakkal kapcsolatos eljárások (Belügyi Szemle, 2024)
A szerző áttekintést ad a magyarországi holttestvizsgálatról szóló, újonnan elfogadott szabályozásról.2014/4-i lapszámunkból Katona Rita: A halottakkal kapcsolatos eljárások című cikkének utolsó oldala sajnálatos módon kimaradt. A cikk a 2014/7-8-as lapszámunkban teljes terjedelmében olvasható a következő linken: https://belugyiszemlejournal.org/index.php/belugyiszemle/article/view/1611