Forrónyomon üldözés élet elleni bűncselekmény nyomozásában (Belügyi Szemle, 2024)
A szerző egy konkrét eset részletes bemutatásán keresztül áttekintést nyújt az emberölési ügyek feltárásának folyamatáról és kényes pontjairól.