Felemás korlát. Reflexiók Gárdonyi Gergely: A gondolati rekonstrukció korlátai című tanulmányára. Belügyi Szemle, 2013/10. (Belügyi Szemle, 2024)
Reflexiók Gárdonyi Gergely korábbi írására a Belügyi Szemlében.