A titkosszolgálatok hatékony feladat-ellátási rendszere, különös figyelemmel a gazdasági és pénzügyi válságok kezelésére (Belügyi Szemle, 2024)
A szerző értékeli az állami és a magán titkosszolgálatok szerepét a pénzügyi válságkezelésben.