2013, az emberkereskedelem elleni fellépés éve Magyarországon (Belügyi Szemle, 2024)
A szerző áttekintést ad az emberkereskedelem jelensége elleni küzdelem 2013-as magyarországi fejleményeiről. Fókuszban az Európa Tanács emberkereskedelem elleni fellépésről szóló egyezményének ratifikálása, a 2011/36/EU irányelv végrehajtása és az új büntető törvénykönyv.