A terhelti beismerés büntető anyagi és -eljárásjogi jogkövetkezményeiről (Belügyi Szemle, 2024)
A szerző áttekintést nyújt a beismerésnek a büntető igazságszolgáltatási rendszerben jelentkező számos következményéről.