A gyűlölet-bűncselekmények aktuális magyarországi helyzete (Belügyi Szemle, 2013)
A szerző ismerteti a Rendőrség újonnan létrehozott, gyűlölet-bűncselekményekkel foglalkozó részlegének létrehozását és hatáskörét.