A gyűlölet-bűncselekmények – dogmatika és joggyakorlat (Belügyi Szemle, 2013)
A szerző áttekintést ad a Magyar Tudományos Akadémia Jogi Bizottságának Rendészeti Albizottsága gyűlölet-bűncselekményekkel foglalkozó üléséről.