Hova tűnnek a gyűlölet-bűncselekmények? Jogalkalmazási anomáliák, rendőrségi és ügyészségi ügykezelés (Belügyi Szemle, 2013)
A szerző konkrét esetekre való hivatkozással mutatja be a magyar rendőrségi és ügyészségi eljárások hiányosságait a gyűlölet-bűncselekmények kezelésében - ahol a gyűlölet-bűncselekményre utaló körülményeket rendszerint figyelmen kívül hagyják, és a „közösség tagja elleni erőszaknál” kevésbé súlyos bűncselekmények miatt indítanak és folytatnak le büntetőeljárást.