Mit (nem) mutatnak a számok? (Belügyi Szemle, 2013)
A szerző elmagyarázza, hogyan és miért térnek el a magyarországi gyűlölet-bűncselekményekre vonatkozó hivatalos statisztikák az emberi jogi civil szervezetek és kutatók tapasztalataitól.