Interjú a közös nyomozó csoport alkalmazásának hazai gyakorlatáról, eddigi tapasztalatairól (Belügyi Szemle, 2013)
A jelentés áttekinti a nemzetközi szervezett bűnözés elleni közös nyomozócsoport kilátásait és eredményeit.