A poligráfos vizsgálat helye a felderítésben és a bizonyításban (Belügyi Szemle, 2013)
A szerző a tanúvallomás-vizsgálatra és különösen a poligráfos technológiára összpontosítva áttekintést nyújt a nyomozás és a bizonyításfelvétel szabályairól és eljárásairól.