Segélykiáltás a közösségi oldalon (Belügyi Szemle, 2013)
A szerző a közösségi oldalak, elsősorban a Facebook kialakulásáról, történeti fejlődéséről és az oldalnak hála eredményesen felderített és lefolytatott nyomozás részleteit mutatja be. Teszi ezt annak érdekében, hogy érzékeltesse az utóbbi években az informatika fejlődésével párhuzamosan a társadalomban bekövetkezett jelenetős mértékű változást, amely kétségtelen hatással van a bűnüldöző szervek munkájára is.