Béketeremtő magyar rendőrök (Belügyi Szemle, 2013)
A szerző a rendőri és katonai műveletek közötti határok átalakulására világít rá, bemutatva a magyar ENSZ rendőri békefenntartó missziós és válságkezelő műveleti szakemberek történetét.