A finn rendészeti felsőoktatás (Belügyi Szemle, 2013)
A bolognai követelményekre és egyéb fejleményekre, többek között az e-learning bevezetésére összpontosítva a szerző áttekintést nyújt a finn rendészeti oktatási rendszerben a közelmúltban bekövetkezett változásokról.