Súlyosítási tilalom a büntetőeljárásban. Herke Csongor akadémiai doktori disszertációjának védése (Belügyi Szemle, 2013)
A szerző áttekintést ad a Magyar Tudományos Akadémia által Herke Csongornak a tudományok doktora cím odaítélésével kapcsolatos érvekről és a védési eljárás menetéről.