Húsz éve történt: ENSZ magyar rendőri kontingens Kambodzsában, 1992–1993 (Belügyi Szemle, 2013)
A szerző ismerteti az UNTAC legnagyobb, 22 000 békefenntartó részvételével zajló missziós tevékenységének tapasztalatait.