Sport, tudomány és művészetek a bűnmegelőzés szolgálatában – a fiatalkori bűnelkövetés megelőzése. 2011 legjobb gyakorlatai Európában (Belügyi Szemle, 2013)
A szerzők áttekintést nyújtanak az Európai Bűnmegelőzési Hálózat (EUCPN) éves legjobb gyakorlatokról szóló konferenciáján bemutatott projektekről.