Észrevételek az új büntető törvénykönyv egyes felelősségtani rendelkezéseihez (Belügyi Szemle, 2013)
A szerző a felelősségre összpontosítva áttekintést nyújt a 2013. július 1-jén hatályba lépő új magyar büntető törvénykönyvről.