A vörösiszap-katasztrófa utáni helyreállítás, újjáépítés tapasztalatai I. (Belügyi Szemle, 2013)
A szerzők áttekintést nyújtanak Magyarország legsúlyosabb ipari környezeti katasztrófájáról, valamint az azt követő rehabilitációs és újjáépítési erőfeszítésekről.