A kriminalisztikai szagazonosítás jelene és jövője (Belügyi Szemle, 2013)
A szerző - különös tekintettel a bűnügyi nyomozás területén lehetséges fejlődésre - interdiszciplináris módszertant követve áttekintést nyújt a szagazonosítás jelenlegi alkalmazásáról.