Becstelen emberek, becstelen foglalkozások. A becstelen karakterrel élők a XV–XVIII. század társadalmában a büntetés-végrehajtás szereplőinek példáján (Belügyi Szemle, 2013)
A szerző a büntetőjogi szankciókra összpontosítva mutatja be, hogy a 15-18. században hogyan tekintett a társadalom a becstelen személyiségekre.