Korinek László: Kriminológia I–II. (Belügyi Szemle, 2012)
A szerző ismerteti Korinek László által írt és szerkesztett, a Pécsi Tudományegyetem Állam- és Jogtudományi Karának támogatásával megjelent Kriminológia I–II. című kétkötetes kiadványt. A két kiadvány hiánypótló alkotás a hazai kriminológiai oktatásban és a tárgy körében kutatott témakörök és eredmények összefoglalásában.