Nyomozás a polgári kor hajnalán (Belügyi Szemle, 2015)
A szerző a kortárs irodalom és archív dokumentumok felhasználásával mutatja be a magyarországi Pécs-Baranyában történt gyilkosságokat 1870 körül.