A bűnügyi nyomozás elmélete: Gondolatok Fenyvesi Csaba A kriminalisztika tendenciái című műve kapcsán (Belügyi Szemle, 2015)
A szerző áttekintést és kiterjesztett elemzést nyújt Fenyvesi Csaba bűnügyi nyomozásról szóló monográfiájáról.