A kiutasítás bírói kontrollja (Belügyi Szemle, 2012)
A szerző a harmadik országok állampolgáraira, különösen a menekültstátuszt élvező személyekre összpontosítva, tekintettel a visszatérési irányelv (2008/115/EK irányelv) közelmúltbeli átültetésére, összehasonlítja a két kiutasítási eljárás jogi természetét: a bíró és a bevándorlási hatóságok által elrendelt kiutasítási eljárásokét.