Irányváltás az Egyesült Államok büntetőpolitikájában (Belügyi Szemle, 2025)
A szerző egy nemrégiben készült összehasonlító munka áttekintésével rávilágít az amerikai büntetőpolitikában megfigyelhető tendenciákra, amelyek célja annak az ellentmondásnak a kezelése, hogy a csökkenő bűnözési ráta ellenére a bebörtönzések száma még mindig növekszik.