A szellemi tulajdont sértő bűncselekmények nyomozásának néhány tapasztalata és az üldözés lehetőségei (Belügyi Szemle, 2012)
A szerző azzal a céllal, hogy ajánlásokat fogalmazzon meg a jogalkotó számára, és bemutassa a változó társadalmi hozzáállást, áttekintést nyújt a szellemi tulajdon elleni bűncselekmények kivizsgálására irányuló empirikus kutatásról.