Az őrangyal szerepe. Tézisek és antitézisek a közlekedésben (Belügyi Szemle, 2012)
A szerző többek között a forgalomirányításra összpontosítva értékeli azokat az intézkedéseket, amelyekkel csökkenthető a közúti balesetek száma.