Mobil rendőrség a Józsefvárosban. A VIII. Kerületi Rendőrkapitányság története és fejlődésének irányai (Belügyi Szemle, 2012)
Egy új projekt, a Mobil Rendőrség leírása mellett a szerző áttekintést nyújt a zártláncú megfigyelőrendszerek alkalmazásának történetéről Magyarországon, különösen Budapest VIII. kerületében.