A VII. Kerületi Rendőrkapitányság körzeti megbízotti alosztályán létrehozott akciócsoport működésének tapasztalatai (Belügyi Szemle, 2012)
A szerzők áttekintést nyújtanak egy egyedülálló különleges egység történetéről és tapasztalatairól.