A szagmaradványok büntetőeljárásban történő felhasználásának jelenkori aspektusai és aktuális lehetőségei: Emberiillat-anyagok első sikeres, kriminalisztikai célú kimutatása (Belügyi Szemle, 2015)
A szerzők áttekintést nyújtanak az emberi szagmaradványok első rögzített szöveteken történő azonosításáról Magyarországon.