Szabálysértés és környezetvédelem (Belügyi Szemle, 2012)
A szerző áttekintést nyújt az új szabálysértési keretrendszerről, valamint a 2012 áprilisában hatályba lépő új, összetett környezetvédelmi jogi felelősségi rendszerről, amely büntetőjogi, közigazgatási és polgári jogi felelősséget egyaránt magában foglal.